Select Page

Een gezondere lunchbox samenstellen voor de kids

Het is makkelijk om op automatische piloot eten in te pakken wat de kinderen mee naar school nemen, maar er bij stil staan wat er dagelijks in hun broodtrommel terecht komt en of dit wel of niet werkelijk voedzaam is is zeer belangrijk. Hoe stel je eigenlijk een gezonde en gevarieerde lunch samen?

Read More

Omgaan met kinderen die moeilijke eters zijn

Ze hebben geen honger, ze lusten het niet, het is groen, de aardappelen hebben de groente aangeraakt… elke dag kan er wel wat zijn, en frustraties kunnen snel opbouwen. Hoe ga je hier mee om zonder oorlog te voeren bij elke maaltijd?

Read More

10 tips om jouw weerstand te verhogen in de wintermaanden

Het voelt misschien alsof verkouden worden onvermijdelijk tijdens de wintermaanden, maar dat hoeft niet het geval te zijn. Naast de al te bekende “extra vitamine C slikken”, zijn er een aantal kleine stappen die je kan nemen om je weerstand een boost te geven.

Read More

5 leuke familie uitjes in december

November komt tot einde en dat betekend dat de feestdagen er snel aankomen! Er is rond dit tijd van het jaar meer dan genoeg keuze wat betreft activiteiten die leuk zijn voor zowel ouders als kinderen. Zin in een familie uitje in December?

Read More
Loading