November komt tot einde en dat betekend dat de feestdagen er snel aankomen! Er is rond dit tijd van het jaar meer dan genoeg keuze wat betreft activiteiten die leuk zijn voor zowel ouders als kinderen. Zin in een familie uitje in December?

 1. Groot Kerst Circus in Den Haag
  Dit jaar viert het Groot Kerst Circus in Den Haag 20 jaar! Hierdoor wordt het nog groter en spannender dat ooit. Naast het traditionele aanbod zijn er nu ook spectaculaire stunts en maffe clowns, ongelofelijke acrobatiek en hilarische comedy. Iets voor iedereen!
 2. Amsterdam Lights Festival 
  Elk jaar is er een spectaculaire aanbod aan lichten kust te bewonderen in Amsterdam. Een prachtig excuus om met de familie een lange wandeling te maken door het hartje van de stad. Het thema van 2018 is vriendschap, dus wees niet bang om je vrienden erbij te betrekken! Wie van het Amsterdam Lights Festival wil genieten kan een van de wandel routes volgen, maar je kan uiteraard ook zelf een route uitstippelen! (donderdag 29 november t/m zondag 20 januari)
 3. Ijsbeeldenfestival in Zwolle
  Wereldbekende verhalen, films en series zijn het thema van de Ijsbeeldenfestival in Zwolle. Denk aan Game of Thrones tot Disney personages! Het perfecte, winterse familie uitje. (zaterdag 15 december t/m zondag 03 maart)
 4. Coolevent in Scheveningen 
  Schaatsen, een Ice Roetsjbaan en ijsbeelden; de ultieme winterse festival in Scheveningen! Leuk voor wie een actieve dag wil hebben met kids. (zaterdag 1 december 2018 t/m zondag 13 januari 2019)
 5. Kerstplaza Groningen
  Deze lijst zou niet compleet zijn zonder een kerstmarkt. De jaarlijkse Kerstplaza in Groningen heeft alles wat je zou kunnen willen: een kermis, wijde keuze aan kraampjes waar er lekkernij, kleding en curiosa worden verkocht en theater voorstellingen!  (dinsdag 25 december t/m zondag 06 januari)